header

header

1 februari 2014

1:a februari & 1000:ende inlägget.

Redan första dagen i februari och jag frågar mig: vart tog januari vägen egentligen? Tänk att det redan gått en månad på detta 2014. Mycket som händer i februari så jag misstänker att denna månad kommer gå minst lika fort.

Och när jag kikade på mina inlägg insåg jag att dagens inlägg blir det 1000:ende. Ett tusen inlägg. Trodde nog inte att jag skulle komma upp i så många när jag skrev det första för några år sedan. Och jag tycker fortfarande att det är lika roligt att kika in, skriva ner några ord och visa bilder. Visst går det upp och ner med bloggandet men så länge jag tycker det är roligt så kommer jag fortsätta :).

Denna lördag den första i februari började jag i skidspåret - var annars? ;). Är fortfarande lite väl trött i kroppen men inte lika stum så jag tycker nog att det börjar gå åt rätt håll. Misstänker att jag kan ha järnbrist och har därför börjat få i mig lite järntillskott. Var ute så pass tidigt att jag fick lyxen att njuta av nypistade spår där ingen annan åkt tidigare. Sånt gillas! Det gör det värt att gå upp lite tidigare :).

Melodifestival och middag hos vänner till kvällen. I övrigt tänker jag inte göra något mera i dag. Ska man bli pigg så gäller det att vila och ta det lugnt. Så får det bli. Kan också meddela att gårdagens premiär av Frost var en riktig höjdare. Vilken bra film!! Jag är en hopplös känslomänniska och det steg lite tårar i ögonen när några av de fantastiska sångerna framfördes. Om ni har möjlighet att se filmen så kan jag varmt rekommendera den.


(Bilder lånade från nätet)

Nu kallar lillan och vill spela kort. Hög tid att stänga ner datorn och försöka att inte få storstryk.

Ha en fortsatt trevlig helg!

4 kommentarer:

  1. Grattis till ditt 1000:e inlägg!

    Jag tror jag också har järnbrist - har något skrutt i kroppen som gör mig trött och det tycks sitta i.
    Det låter alltid så skönt med skidåkning och jag blir sugen!

    Ha en fortsatt skön helg och vila ordentligt!

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!

      Inte kul att du också har något i kroppen :(. Du får testa järntillskott. Jag har bara ätit det i några dagar men tycker jag märker skillnad.

      ha en skön helg du med!
      Kram Carina

      Radera
  2. Grattis bra jobbat med 1000 inlägg! Fin blogg! Titta gärna in hos mig om du har lust. Caroline

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Och tack det samma gällande din blogg. Har allt kikat in :).

      Ha det bra!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!