header

header

2 december 2014

Att få några timmar extra.

Förra veckan frågade fröken på fritids om inte Emma kunde få stanna lite längre någon dag? Hon hinner ju aldrig med att pyssla på eftermiddagarna. Jag var inte sen att nappa på det erbjudandet kan jag lova. Så idag stannade Emma kvar lite längre på fritids och jag fick några timmar till egentid.

Funderade mycket på vad jag skulle göra med denna bonustid. Åka och shoppa? Rensa i garderober? Dammsuga? Städa köksskåpen? Det fanns mycket jag kunde göra men jag hamnade i skogen i stället. Ja, det blev en löprunda i dagsljus som jag unnade mig och det ångrar jag inte. Emma var superglad när jag hämtade henne så både mamman och dottern blev nöjda med denna eftermiddag.

Och sen har jag ju hunnit med att hämta de nya brillorna. Håller fortfarande på och känner in dom men jag tror de ska bli bra. Jag ser ju bra med dom och det borde ju vara huvudsaken. Vi får väl se om jag vågar visa mig utanför hemmets väggar med dessa på näsan....

Nu blir det lite slappande framför tv:n innan det är dags att sova. Mössfällorna har kommit upp på vinden så i natt hoppas jag på bättre sömn.


Trevlig kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!