header

header

13 december 2014

En lördag i december.

Lördag och december. En väldigt bra kombination enligt mig. Inte blev det sämre av att jag började dagen med luciafirande på tv:n följt av en löptur i skogen. Och att få uppleva soluppgången som gjorde att det brann mellan träden och gnistrade på marken - magiskt!!


Ett panikbesök på köpcentret (alla hårprodukter var slut) kan jag också bocka av men fy! Där tänker jag inte sätta min fot igen förrän det verkligen är akut. Nej, trängsel, köer och stora folksamlingar är inte min grej. Men nu har jag placerat mig framför tv:n och ska slappa. Tänkte kolla på killarna när dom kör världscup i Davos. Det gick ju ganska bra för tjejerna så hoppas det gör det även för killarna.

Och så måste jag ju erkänna att jag har köpt en julklapp till mig själv. En totalt onödig sak som jag egentligen inte behövde. Men nu är det så att jag fått julbonus och då tycker jag att man ska få unna sig något även om det är onödigt ;). Lovar att visa vad det är jag köpt men det får bli när jag hinner fota. (och jag kan avslöja att det inte blev någon ritplatta - så nu seglade ett bidrag till en sådan väldigt högt upp på min önskelista....)

I kväll väntar middag hos fina vänner vilket ska bli väldigt trevligt! Men nu ska jag njuta av att brasan sprakar, att granen är uppe och klädd och av att det är skidor på tv:n.

Trevlig lördag!

2 kommentarer:

  1. Å, allt låter perfekt! Lucia, lördag, löptur, sol, brasa, gran, god middag......och egen julklapp!! Jag ska satsa på en till mig själv med ;)

    Precis som du älskar jag öppna vidder, lugnet, naturen. Körde genom berg och dalar igår, genom fantastiska vinterlandskap i the Catskills. Ljuvligt!!

    Ha en fin fortsättning på helgen!

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det så att naturen ger så otroligt mycket! Känner mig lyckligt lottad som uppskattar den och att jag har privilegiet att ha den nära. Din roadtrip låter helt fantastisk - ser fram emot bilder ;).

      Klart att du ska satsa på en julklapp till dig själv!! Hoppas jag får se vad det blir.

      Ha en fin vecka bästa Lotta!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!