header

header

11 december 2014

Hittade visst en sak till....

Berättade ju häromdagen att jag velade mellan två saker som jag funderade på att köpa till mig själv i julklapp: en ritplatta eller en prenumeration på Photoshop. Jag hade näst intill bestämt mig men då fick jag syn på ytterligare en sak som jag mer än gärna skulle vilja ha. Så nu är jag veligare än någonsin och har definitivt inte bestämt mig.

Det jag har fått syn på är, vågar knappt skriva det men jag gör det ändå..... En klocka. Jag har ju redan världens finaste klocka som jag fått av M men det är ju något visst med mig och klockor. Jag kan liksom inte ha för många. Nu har jag i och för sig lugnat ner mig betydligt med min klockkonsumtion - jag var betydligt värre förr - men den här vet jag inte om jag kommer kunna motstå. Enkel, snygg och alldeles lagom fin.

Bilden lånade jag här

Har inte bestämt mig ännu men det är ett alternativ som väger aningens tyngre än de andra.....

En ganska bra dag har passerat. Sista jobbdagen för veckan och på lunchen blev det en vända till köpcentret. Jag var visst inte helt färdig med klapparna.... Sen gjorde jag något jag funderat länge på. Jag gick och gjorde manikyr! Och detta hör inte till vanligheterna men jag kände för att unna mig lite vardagslyx så det gjorde jag. Bokade även in en ny tid några dagar innan julafton och då ska även Emma få följa med. Tänkte att det kunde vara roligt med fina naglar lagom till julen och en kul grej att göra tillsammans.

När jag var färdig och skulle hämta Emma slutade det med att jag fick åka hem ensam. Hon ville hellre följa med en klasskompis hem så jag åkte som sagt hem själv. Hoppade på spinningcykeln och körde ett pass. Sen skyndade jag mig att städa innan det var dags för hämtning. Helt otroligt vad man hinner mycket när man får vara själv och göra saker i sin takt utan avbrott.

Nu inväntar jag Jul med Ernst och hoppas att julstämningen ska börja komma.

Önskar alla en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!