header

header

6 december 2014

Lördagen so far.

Sovmorgon ända till klockan 7 i morse och ett löppass i snön på det (ja, vi fick faktiskt lite snö igår kväll). Lördagen kunde knappast ha börjat bättre. Och när man sen får se på skidor från ett strålande vackert Lillehammer (jag var faktiskt där på OS -94 och sov ute i militärtält, men det är en annan historia) ja, då är liksom lördagen väldigt bra.

Men jag måste erkänna att jag har drabbats av en fruktansvärd längtan hem till Värmland. Det spelar ingen roll att jag inte bott där sen hösten -98 jag längtar ändå hem. Det är nog bara att inse att Dalarna aldrig kommer bli hemma på riktigt för mig. Värmland är och förblir platsen i mitt hjärta. Konstigt att det ska kännas så. Vet inte varför men det är så det känns.

För precis en vecka sen hade jag en fotografering med två goa tjejer. Och eftersom bilderna är levererade och jag har fått godkänt att visa dom här så gör jag ju naturligtvis det. Ljuset var lite marigt men färgerna blev helt underbara där ute i skogen. Och modellerna dom skötte sig ypperligt :).











Ännu en lugn kväll står för dörren och jag känner ett grymt sug efter att se på någon av Twilight-filmerna (får kanske vänta tills den lilla har somnat - det är ju inga barnfilmer direkt....). I morgon är det andra advent och ljus nummer två ska tändas. Vi har lite olika planer men inget är bestämt så vi får se vad som händer. 

Ha en fin kväll!
Kram Carina.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!