header

header

31 december 2014

Att summera 2014

Ja då sitter man här igen. Ytterligare ett år har gått och som vanligt känns det helt ofattbart. Ett helt år. 365 dagar som passerat och som vanligt känns det inte som att man gjort något särskilt under detta år. Men börjar man titta runt bland alla bilder man tagit. Ja, då inser man att det faktiskt är ett och annat som hänt.

Våren som gick då var det ridning för hela slanten för vår Emma. Hon älskar verkligen att vara där i stallet och har utvecklats något grymt vad gäller hästarna och ridningen. Hon gick även sista året på förskolan och vi insåg att det inte är någon liten tjej vi har längre. För mig innebar våren efterlängtade besök i stugan. Först tillbringades påsken där med familjen och sen åkte jag och bästa Kerstin dit för en fantastiskt bra tjejhelg. Jag åkte även hem till Värmland och tog mig för första gången ut till Hammarö sydspets - ett fantastiskt ställe.


Sommaren kom och gick i rasande fart - som vanligt med andra ord. I slutet av våren/början av sommaren så fick jag då äntligen åka till New York!! Vilken stad! Finner verkligen inte ord men det jag med säkerhet vet är att jag kommer att komma tillbaka.

Det blev även en resa till Danmark med familjen. Till min lycka fick jag besöka Skagen och uppleva det där ljuset som alla talar om. Och det var verkligen så magiskt som alla säger. Naturligtvis blev det dagar i stugan. Dagar fyllda av sol, bad, träning och njutning av att vara i de värmländska skogarna. Älskar verkligen denna plats. I Dalarna hann jag med några fotograferingar vid pianona i Sundborn och det är jag tacksam för nu. För tyvärr finns de längre inte kvar. Avslutade sommaren med en resa till Rhodos med M:s familj. Den resan kan summeras med träning, sol, bad, soluppgångar och värme. Och i sommar så fotograferade jag: bröllop, familjefotograferingar och egna projekt.


Hösten bjöd på både toppar och dalar. Emma fick äntligen börja i första klass och stortrivdes (& gör det fortfarande). Jag fortsatte att fotografera och var med pappa på älgjaktens första dag. Vi gjorde utflykter med familjen med bland annat en rejäl vandring i fina Gyllbergen. Min fot blev bättre och jag kunde äntligen springa. Så många timmar tillbringade jag i skogen - älskar tiden jag får vara i skogen. Vi hade en fantastisk höst men när november kom - ja den månaden drar jag ett streck över.


Vintern hittills har innehållit en massa mys och förberedelser inför julen. Pepparkakor har bakats. Glögg har druckits. Ljus har tänts och julmusik har spelats. Tyvärr har snön lyst med sin frånvaro men dagen innan jul kunde vi åka lite bräda i barndomens pulkabacke. Vi har firat en supermysig värmlandsjul hos mor och far. 


Och sen har jag ju ägnat många timmar med mitt fotograferande under året som gått. Har haft lagom många uppdrag och även haft möjlighet att förverkliga några av mina idéer. Två fotokurser har jag varit på och oj, så roligt det varit. Att få tillbringa en hel helg tillsammans med människor med samma intresse - ovärderligt och jag har fått många nya vänner. Så slutligen bjussar jag även på en summering av bilder från mina fotokurser.


Nu återstår bara att säga tack och hej till 2014 och välkomna det nya året som är på intågande. 2015 kommer att bli ett bra år - det är jag helt säker på!

Gott Nytt År!

1 kommentar:

Tack för du lämnar några ord hos mig!