header

header

22 december 2014

Den börjar komma tillbaka....

Det har varit ett tag sen jag kände lusten att fotografera. Kameran har legat orörd i över en vecka - och det hör inte till vanligheterna. Av olika anledningar så har jag varken orkat eller haft lust men åh, vad jag har saknat det.


Saknat den där känslan när det liksom klickar till i huvudet och man ser bilden man vill ta. Saknat den omättliga aptiten efter att just fota. Och framför allt har jag saknat ljuset. Det där krispiga och magiska. Så i dag när några centimeter snö fallit då fanns den plötsligt där. Lusten. Den börjar komma tillbaka.



Och självklart var jag tvungen att ta mig tiden att ge mig ut en kort sväng. Fick med mig bästa modellen i form av junior som snällt ställde upp än en gång när mamman behövde <3.




Nu väntar julfirande och det mesta är packat. Vi får se hur mycket jag kommer kika in här under julen. Just nu ligger prio, av olika anledningar, på lite annat så bloggandet kanske kommer att komma lite i skymundan. Men det kanske inte alls blir så. Det får bli som det blir helt enkelt. Men för säkerhets skull passar jag på att önska alla en riktigt God Jul!



Sköt om er!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!