header

header

2 januari 2015

Att fortfarande vara ledig!

Dagarna rullar på och vi är fortfarande lediga. Så himla skönt och välbehövligt. Att lunka runt och ta dagarna som de kommer. Passar mig perfekt för tillfället och jag njuter av vår lediga tid tillsammans.


I morse packade vi ihop oss i bilen och styrde kosan hemöver. Många timmar i bilen och jag måste erkänna att jag inte är särskilt bra på det där med att åka långt. Skulle nog rent av kunna klassa mig som det sämsta sällskapet ever. Så fort jag sätter mig där i passagerarsätet så blir jag trött - obeskrivligt trött och väldigt ofta sitter jag där och sover. I dag lyckades jag hålla mig vaken nästan hela tiden men jag satt och nickade till emellanåt.

Även om det är skönt att komma hem så har det varit skönt att vara borta också. Vi kunde inte haft det bättre. Så ett stort tack David, Helena, Moa och Siri. Vi är oerhört privilegierade som får ha er som våra vänner.

Ja nu var man hemma som sagt och det var lite ärenden som skulle klaras av och lite (eller mycket) tvätt som skulle tas om hand. Ett styrkepass hann jag med innan jag hamnade här framför datorn. Hade ju bilder från fotograferingen av mina barndomsvänner kvar att redigera - ett rent nöje! Nu är de klara och ska levereras och om jag får kommer jag visa några bilder. Vi fick till många fina där i det krispiga vinterljuset i Värmland.

Nu är det dags att försöka få den lilla i säng. Vi får väl se hur det går. Rutinerna har ju blivit aningens omkastade under julledigheten. Men det är väl så det ska vara när man fortfarande är ledig ;).

Trevlig fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!