header

header

23 januari 2015

Att man kan få ha det så här bra.

Under skidpasset i morse var jag nästan tvungen att nypa mig i armen både en och två gånger. Om och om igen häpnade jag över hur det kunde vara så fantastiskt vackert där ute i skogen. Granarna som snötyngda hängde ner mot det nykörda skidspåret. Kylan som letade sig fram och nöp i kinderna. Tystnaden ute på myrarna där bara mitt egna andetag och stavtagen mot snön hördes. Känslan av att få avverka kilometer efter kilometer alldeles ensam. Och när ett rådjur plötsligt skuttade fram framför mig - ja ni förstår ju - det var nästan för bra för att vara sant.

Det slog mig även att jag är så fantastiskt lyckligt lottad som kan få ha det så här. En dag i veckan helt för mig själv. Min egna tid. Att göra precis vad jag vill på. Jag vet att detta inte varit möjligt om jag inte haft M. Han är verkligen den bästa jag kunde få. Jag hoppas verkligen att han vet hur mycket han betyder för mig. Och att han vet att jag uppskattar dessa fredagar mer än jag någonsin kommer att kunna förklara.



Bilder från mobilen - ger ingen rättvis bild av hur vackert det verkligen är.

Redan i morse hade jag bestämt mig för att strunta i allt vad städning heter. Detta skulle verkligen bli en dag då jag gjorde precis det JAG ville. En dag utan stress. Började ju med skidåkningen. Sen hade jag tänkt mig en tur med kameran som sällskap. Men träningspasset blev längre än jag hade tänkt och sen var det inte så värst mycket sol ute. Så jag hamnade tillsammans med klass 1B i stället :).

Emma har vid flertalet tillfällen uttryckt en önskan om att jag ska komma och vara med henne i skolan. Tidigare har jag inte känt att jag haft tid men i dag så. Hade ju inget planerat så jag for till skolan och överraskade henne. Oj, så glad hon blev när jag knackade på dörren och klev in i klassrummet. Och oj, vilken beundran jag känner inför alla lärare och övrig personal som tar hand om våra barn i skolan. Även om Emma är lyckligt lottad och går i en bra klass så kan jag meddela att under den tid jag var med hade mitt tålamod trutit för länge sen om jag varit läraren. Men det var riktigt mysigt att vara med en stund och roligt att se hur hon har det i skolan.

Nu blir det till att invänta övriga familjen som är på ridning. Två lediga dagar tillsammans väntar och något säger mig att det kommer bli en bra helg!

Trevlig fredagkväll!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Det bästa du kan göra är att tala om för M hur du känner, att du är lyckligt lottad. Självklart vet jag att du redan gjort det, men man kan inte ge för få goda omdömen och att tala om för någon att "du gör mig lycklig" är underbart. Både att få kunna säga det och för någon att höra det. Tror vi över lag är dåliga på att tala om när vi tycker något är bra. Kram kram

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!