header

header

15 januari 2015

Att vara helt splittrad.

Torsdag och jobbveckan är över för den här gången. Sitter hemma och funderar över både det ena och det andra. Mest är det funderingar om vad jag ska göra med mitt liv som upptar mina tankar. Jag måste göra något som känns meningsfullt. Som får mig att känna mig kreativ och att jag utvecklas. Som det är nu så har allt stagnerat känns det som. Jag kommer ingen vart och det är inte tillfredsställande att känna så här.

Men den stora frågan är just: vad ska jag då göra i stället för det jag gör nu? Och svaret på den frågan: jag har ingen som helst aning. Visst drömmer jag om saker jag vill göra men det varierar från dag till dag. Det hela vore ju så mycket lättare om jag hade en stor dröm som jag brann för. Men nu är det så mycket jag vill göra. Så många saker jag skulle vilja hålla på med. Men ingen stor dröm som sagt. Det är inte utan att man känner sig helt splittrad.

Jag beundrar verkligen alla som har en dröm. Något dom brinner för och som sen gör slag i saken och vågar ta språnget och satsa på den drömmen. Jag önskar att jag vore likadan men jag är rädd för att jag är en för stor trygghetsnarkoman för att riktigt våga. Sen har jag ju som sagt inte kommit på exakt vad det är jag drömmer om ännu. Det kanske blir lättare då ;).

Men det mesta brukar ordna sig till slut och det gör det säkert den här gången också. Ska försöka låta bli att fundera så mycket utan låta allt komma till mig i stället. Under tiden ska jag fortsätta med en kurs i bildbehandling som jag håller på med. Sen tänkte jag nog börja sticka lite igen och kanske ge mig i kast med att inleda ett större syprojekt. Ja ni ser, det finns massa saker jag vill göra så något borde jag väl komma fram till till slut ;).


En bild från ett projekt jag höll på med förra året. Har slutfört det men mer om det en annan dag :).

Ha en fortsatt fin torsdag!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Vad är det värsta som kan hända om du vågar? Kram

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!