header

header

4 januari 2015

Långkalsonger & myskläder.

När man är ledig och inte direkt har något särskilt inplanerat. Ja då kan det hända att man drar runt i långkalsonger och myskläder en hel dag. Och varvar detta med träningskläder så klart. Det kan man gott unna sig tycker jag. Är man ledig så är man ;). 

Har som sagt myst runt i bekväma kläder hela dagen. Fick ett ryck i morse och tog bort det mesta av julen - stjärnorna och stakarna är kvar i fönstren men allt annat packades bort. När julen är slut vill jag ha bort julsakerna illa kvickt. Så nu är de nerpackade i väntan på nästa jul.

Vi drog även ut i skidspåret hela familjen i morse. Jag var trött i kroppen och hade bestämt mig för att vila från träningen i dag så detta passade perfekt. Emma visade att hon minsann inte är lika feg som mamman i utförsbackarna (tack å lov) och uppför gnetade hon på som en liten envis bergsget (där kan hon i och för sig ha ärvt lite av mina gener....).

Det var ju så fint där i skogen så när vi kom hem ja, då kände jag att skidsuget inte riktigt var stillat. Så det blev allt träning för mig i alla fall. Och kroppen var inte alls så trött som jag trott så det var tur att jag gav mig ut. Man vill ju ta vara på de fina dagar som är nu så vila får jag försöka göra sen när vädret blir sämre. 

Ja det var söndagen det. Skidåkning och mysa runt i långkallingarna. Och jag måste erkänna att denna söndag föll mig väl i smaken :). 

Och medan dagarna rullar på så får kameran vila. Just nu är jag inne i en period då jag hellre upplever det som sker runt mig med mina ögon och inte genom kameralinsen. Och det känns helt ok. Jag vet att jag hinner fota mycket tids nog. Så i stället för att visa hur fantastiskt fint det var ute i dag så blir det en bild från vårt nyårsfirande. Vet inte varför jag valde den här bilden. Jag vet bara att jag gillar den.



Hoppas ni hinner njuta av solen och det fina vädret!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!