header

header

28 januari 2015

Ombyte förnöjer, eller........

Om det var en strålande vacker vinterdag i går så kan man tyvärr inte säga det samma om dagen i dag. Nej, minusgrader byttes mot plusgrader. En klarblå himmel och strålande sol mot mulet och lätt duggregn. Torr fin snö mot slask och plask. Man brukar ju säga att ombyte förnöjer men nja, i det här fallet håller jag nog inte med. Men det är inget att göra åt saken. Vädret kan man inte påverka utan det är bara att acceptera och göra det bästa av det.


Ge oss mera snö att hoppa & leka i!

Ett besök hos osteopaten för att rätta till en sned rygg, en ond nacke, en stel sida och måååånga muskelknutor gjorde att jag fick vila vila från träningen i dag. Ingen större katastrof då det var välbehövligt men en rask promenad med en pod i lurarna kunde jag inte motstå.

Sen måste jag erkänna att jag suttit och stickat. Herrejösses vad roligt det är! Varv efter varv. En tröja som sakta men säkert växer fram. Jag är fortfarande lite skeptisk/orolig för att slutresultatet inte kommer bli det bästa men jag har som sagt roligt när jag håller på. Så roligt att jag skickat efter nya mönster - både på stickade tröjor men även på folkdräkter. Jo, ni läste rätt. Jag har fått för mig att jag ska ge mig på att försöka sy en folkdräkt. Ingen bestämd modell utan en som jag helt kommit på själv - ja vad gäller färg- och tygmässigt alltså. Om det blir verklighet eller inte får tiden utvisa. Detta är inget jag tänker göra för att jag ska utan bara för att jag har lust och tycker det är roligt.

Men nu är det hög tid att påbörja en ny fotobok för Emmas 2015 (jag har ju alltid en på gång under året så det inte ska bli så mycket i slutet). Och sen är det ju bloggboken för 2014 - den borde jag också ta tag i......

Trevlig lill-lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!