header

header

22 januari 2015

En torsdag i januari.

Ja då sitter man här igen. Ytterligare en vecka har gått - i alla fall på jobbfronten. M är i borta i jobbet och Emma sover. Egentid. Värdefullt och välbehövligt men också lite trist. Att sitta här själv. Detta är en dag eller rättare sagt kväll, som jag önskar att mamma och pappa bodde närmre eller att M var hemma men han är ju i vårt västra grannland.

Norge. Norge. Norge. Ja detta land har alltid haft och kommer nog alltid ha en särskild plats i mitt hjärta. Vet inte exakt vad det beror på men det har varit så så länge jag kan minnas. Jag har alltid älskat att vara i Norge (var där en hel del när jag var yngre). Älskat det käcka och glada språket. Älskat naturen. När jag var yngre var det så att jag höll mer på norrmännen än svenskarna i skidåkning. Något jag fått äta upp både en och två gånger..... Men jag stod på mig - envis har jag alltid varit ;).

När jag var yngre var jag också helt övertygad om att jag skulle flytta till vårt västra grannland och bosätta mig där. Riktigt så har det inte blivit MEN jag hade möjligheten för några år sedan att göra just det - flytta dit. Just då kändes det, av olika anledningar, inte rätt men nu i efterhand kan jag undra: vad f-n tänkte jag på???? Jag har ju alltid drömt om det. Varför tog jag inte chansen?? Men men, ingen idé att "gråta" över detta. Norge finns kvar och är det meningen att jag en dag ska bo där så kommer det att ske.

Nu var det väl inte riktigt om min förkärlek till Norge jag hade tänkt berätta i dag - det bara blev så. Är grymt trött i både kropp och knopp och då kan det bli lite hur som helst. Inget särskilt har hänt denna torsdag. Körde ett långpass på skidorna innan jag hämtade Emma. Sen blev det vardagssysslor att ta tag i och gamla mönster att bryta.

I morgon är en ny dag och jag har en förhoppning om att solen ska kika fram. Hoppas, hoppas. Är sugen på att ta en sväng med kameran och så blir det nog en träningstur också. Men nu ska här plöjas några avsnitt av, just det - Gossip Girl. 


Ha det fint!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!