header

header

5 januari 2015

Mina mål 2015

Inför varje nyår har jag gett olika löften. Men på senare år har jag börjat med att sätta upp mål i stället. Tycker att det känns bättre. Lite mildare på något vis. Ett mål är något att sträva efter medan ett löfte är just ett löfte. Detta är ju så klart upp till var och en men det är vad som känns bäst för mig.

Så inför 2015 har jag satt upp några mål som jag ska sträva efter och försöka uppnå (& skulle jag misslyckas så är det inte mer med det). Det jag ska försöka uppnå är:


  • Att ta det lugnare & sluta stressa
Året som gått gjorde mig, på mindre trevliga sätt, varse om vad jag är på väg att göra mot mig själv när jag stressar och kör på som jag gör. Så inför det här året har jag som mål att coola ner och ta det lugnare. Att inse att det räcker om jag gör en sak per dag, inte hundra och nöja mig med det.

  • Att bli hälsosammare
Visst jag tränar en hel del - så där känner jag att jag inte behöver gasa på men när det kommer till kosthållningen finns det en hel del att förbättra. Tänker inte sluta äta sötsaker helt men dra ner på det. Så det blir ett av mina mål - att äta bättre.

  • Sluta bry mig vad andra kan tänkas tycka
Detta har varit något av ett "problem" för mig genom livet. Jag har ständigt oroat mig för vad andra kan tänkas tycka om jag gör si eller så. Men nu tänker jag faktiskt strunta i det. Jag tänker gå efter min magkänsla, göra det jag själv vill göra och som jag mår bra av. Sen får andra tycka vad de vill. Och om nu någon skulle ha något emot det så är det faktiskt inte mitt problem. De som känner mig och är mina vänner accepterar mig för den jag är. Det är väl det riktig vänskap handlar om, eller?? Andra människor tänker jag inte lägga någon energi på.

  • Leva här och nu
Detta är jag grymt dålig på så det här blir en riktig utmaning. Men det är väl lite det livet går ut på - att vi ska få utmaningar och sträva efter att nå dem.

Ja, det var väl mina mål inför 2015 i stort. Om jag lyckas eller inte är det ingen som vet - det återstår helt enkelt att se. Sen har jag kanske ett och annat mer mål som jag väljer att behålla för mig själv :). 

Nu är det hög tid att ta tag i denna måndag som inleder de sista dagarna av vårt jullov. Nya skridskor måste inhandlas då förra årets är på tok för små. Och så måste jag investera i en ny extern hårddisk. Är grymt nojjig att mina bilder ska försvinna om datorn skulle få för sig att krascha så minst 2 st back-uper vill jag allt ha. 

Ser fram emot att tillbringa ännu ett år med denna tjej <3

Önskar alla en fin start på veckan!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Låter som bra mål tycker jag. Jag har också slutat med löften och sätter istället upp lite mål :). Det där med att sluta tänka på så mycket vad andra ska tycka har jag också som ett mål. jag vill följa mitt hjärta och göra vad jag vill utan att behöva tänka om andra tycker jag är "knäpp". Och det är ju som du skriver, ens riktiga vänner tycker om en precis som man är. Och du är fantastisk Carina, precis som du är så jag hoppas verkligen att du lyckas nå det målet och följer ditt hjärta och gör vad du vill göra.
    Kramar Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack för dina fina o kloka ord Jennifer! Och tack det samma måste jag säga till dig. Är övertygad om att du kommer nå dina mål min fina vän!

      Många kramar Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!