header

header

18 juni 2016

Att ha haft väldigt bra dagar!

När jag har fullt upp brukar det i vanliga fall bli totalt kaos i huvudet på mig. Och fullt upp har jag haft de senaste dagarna men vet ni, det blev inget kaos. I stället blev det väldigt bra dagar :). Tror till stor del att det beror på att jag bestämde mig för att göra det jag skulle i lugn takt. Att tillåta mig själv att ta pauser och inte behöva göra klart allt på en gång. Och jag tror minsann att det funkade.

I går gjorde jag undan det nödvändigaste och skulle egentligen ha städat men det struntade jag i. I stället mös jag och junior ner oss i soffan och började kollade på film, Insidan ut. En otroligt bra och tänkvärd film och en mysig stund tillsammans. Vi fick dock stänga av innan den var slut för vi höll på att somna båda två.

Sen blev det faktiskt shopping tillsammans med en av mina bästa kompisar. Gud så roligt det var att stå där i provhytterna bredvid varandra och prova det ena plagget efter det andra utan att känna att man måste skynda sig. Och ännu roligare var det att man gjorde några fynd på rean - det gillas! Sen följde hon även med hit och åt middag och vi fick ännu mer tid att prata och umgås. Det är väl få saker som ger så himla mycket positiv energi som att umgås med en fin vän.

I dag blev det däremot städning. Körde nedervåningen tidigt i morse, gav mig ut på ett löppass, shoppade en blus jag ångrade att jag inte köpte i går, var och tittade på juniors ridavslutning - allt detta hann jag innan klockan slog 10.30 - ibland är det bra att vakna tidigt - får se om jag tycker samma sak om några timmar ;). När jag kom hem städade jag klart resten av huset och hann med ännu ett besök på köpcentret. Och nu i eftermiddag kollade vi klart på filmen. Har även hunnit att jobba ikapp med redigering som jag legat efter med. Så när jag ser tillbaka på den här lördagen inser jag att jag faktiskt hunnit med en hel del -bra dagar som sagt :).


Finaste ekipaget klarade slalomen galant.


Nu är det väl dags att försöka komma på vad vi ska äta till middag - jag och laga mat ni vet.... I morgon kommer räddarna i nöden (mamma och pappa) som ska vara med Emma till veckan. Hon vill inte gå på fritids utan vara hemma och ha sommarlov - vilket jag mycket väl förstår. Det är tur att man har världens bästa föräldrar som alltid ställer upp när dom kan ❤︎.

En fin lördagskväll önskar jag er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!