header

header

28 juni 2016

Skulle kunna göra det hela dagen.

Semesterdag 2 har precis börjat och det känns väldigt bra. Inledde dagen med en promenad innan frukost. Att börja dagen så är bland det bästa jag vet och sällan smakar väl frukosten så gott som när man varit ute och rört på sig :).

Sen skulle jag bara betala en räkning men råkade visst fastna framför datorn. Det är dom där bilderna från när jag och Emma fotograferade förra veckan som jag inte kan slita mig från. Det blev så himla många fina och det är ett rent nöje att sitta och redigera. Skulle kunna visa hur många som helst men jag håller dom flesta för mig själv åtminstone ett tag till. Men en bild kan jag visa.

Finaste tjejen ❤︎

Alltså det här med att ordna fotograferingar och få ta de bilder som finns inuti huvudet - det är så himla skoj. Och när man får till den där bilden - ja då känner man en enorm tillfredställelse.

Men nu är det hög tid att försöka slita sig från redigeringen och göra något vettigt, handla t.e.x. Men vet ni, att fotografera och redigera är så roligt att jag skulle kunna göra det hela dagen :).

Hoppas in får en fin dag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!