header

header

26 juni 2016

Det gjorde inte så mycket.

Ingen strålande sommardag med 27 grader i dag men vet ni, det gjorde inte så mycket.

Dagen började i alla fall med strålande sol och varma grader. Under löppasset i morse kom dock molnen in och det var bara skönt när det blev lite svalare. Såg dock ut som jag hade duschat när vi kom hem och hade tränat klart. Kan säga att det var riktigt skönt med en riktig dusch efter löpningen :).

Resten av förmiddagen tillbringade vi med våra vänner som stannat över natten. Efter att barnen busat lite så hann vi med en sväng till IKEA (ja, jag kom hem med mer än vad jag hade tänkt, vad är det med den där affären??) och lunch. Sen for dom hem och jag tog väl tag i lite nödvändiga saker innan jag kraschande i soffan ute på altanen. Tror nästan att det blev en liten lur när regnet smattrade mot taket, men bara nästan.

Jag vet inte vad jag gjort den här midsommarhelgen men fruktansvärt trött blev jag i alla fall. Tog därför tillfället i akt och kollade på två avsnitt av Mr Selfridge som jag missat. Och det var visst de två sista avsnitten ever - det hade jag också missat :(.

Sen fastnade jag ju så klart med en massa redigering av bilder som jag ligger lite efter med. Kom på att vi hade fotat på samma ställe och tagit några bilder som blev väldigt lika. Var ju tvungen att göra en jämförelse och kunde ju konstatera att det hänt en del på två år med vår lilla tjej.

Juni 2014 t. v och juni 2016 t.h.

Dags att börja fundera över vad vi ska hitta på i morgon - första dagen på semestern!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!