header

header

19 juni 2016

Sömnig söndag.

Ja den här dagen kom aldrig riktigt i gång för min del så det har varit segt kan jag lova. Det vill ju gärna bli så när man somnar om och sen blir väckt och inte får sova klart. Så det har varit segt som sagt.

Vaknade i alla fall upp till en klarblå himmel och givetvis var man ju tvungen ut på racern en sväng. Solen gick dock i moln efter ett tag men det var ändå rätt gött att susa fram till fågelsång och omgiven av skog och sjöar. Men efter cykelturen och lunchen kom regnet....

Och då passade det ju utmärkt att sätta sig vid datorn och filura och redigera en massa bilder :). Så denna sömniga söndag - då jag egentligen hade en massa planer - blev det lite tid framför skärmen.

Har totalt snöat inne på att tolka mina bilder i form av fragment ur låttexter och för tillfället är det Kents låtskatt som jag finkammar. Det är ju det som är det fina med att ha en massa textrader som sitter fast i huvudet och sen när man får se en bild så vet man precis vilka rader som passar till. Ett komplement för att hjälpa till att förmedla känslan man eftersträvar.Hoppas ni haft en bra dag!
Kram Carina.

1 kommentar:

 1. Å, jättefint Carina! Vad starkt med text och bild så här. Kent är en favorit!

  Småler när jag läser att det blev lite segt efter det du somnat om och inte fått sova klart...känner igen känslan :-)
  Underbart att känna sommarens dofter och höra ljuden som sitter så långt in i hjärtat. Lycka att ha skog och sjöar nära!

  Stor kram!

  Lotta

  SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!