header

header

23 juni 2016

SEMESTER & det bästa jag vet!!!

Ja men då blev det ju äntligen torsdag och sista jobbdagen för veckan och före semestern!! Så himla gött. Att äntligen kunna säga att nu är det semester och lediga dagar i veckorna tre :). 

Tror nästan att allt släppte i samma stund som jag stängde dörren till kontoret för huvudvärken kom som ett brev på posten. Men ett träningspass senare och lite slappande ute i soffan här i kväll så var den ett minne blott. Det känns verkligen så himla skönt att känna att man är helt ledig utan några bestämda planer - lyxigt så det förslår :). 

Har ju inte bara tränat och slappat i soffan hela dagen. Nej, vi har hunnit med en hel del: sagt hej då till bästa mamma och pappa som varit här och skämt bort oss men som skulle åka hemöver idag, varit ner på stan, handlat, klippt gräs, tagit en cykeltur, rastat liten kanin och så har vi ju fotograferat! 

När Emma säger att hon vill vara modell är inte mamman sen att haka på kan jag lova. Vi rotade fram en av mina klänningar, fäste säkerhetsnålar i ryggen och så satt den som ett smäck. Gick ner till lilla skogen här hemma och fotade loss - så himla roligt! Hittade även grannarnas lilla bubbla som fick vara med på några bilder (har mera planer för denna lilla bil som jag hoppas kunna genomföra en fin sommarkväll. Emma & Bodil - blink, blink). 




I morgon väntar traditionsenligt midsommarfirande men innan det drar igång tänkte jag hinna med ett löppass på morgonen. 

Ha det fint!
Kram Carina.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!