header

header

6 september 2012

En sån där dag.

Fy vilken dag det har varit i dag. Nu i efterhand känns det som att jag aldrig borde ha gått upp ur sängen i morse.

Det har inte spelat någon roll att jag försökt tänka positivt så fort något negativt har dykt upp i mina tankar. Det är nästan som att jag haft en sur liten figur på axeln som har suttit och viskat och pepprat mitt öra med sura och inte alls positiva saker. "Du är inte pigg. Du är JÄTTE TRÖTT och har ingen energi". "Det är inte roligt i dag". "Du vill inte göra något - allt är tråkigt". Ungefär så har det ekat i bollen i dag. Varje gång jag känt så här har jag försökt att ta några djupa andetag, tänka positiva tankar och börja om, men inte har det hjälpt.

Inte har jag känt mig som en speciellt bra mamma heller. Emma har varit hemma från dagis även i dag (hon är mycket bättre nu tack å lov) och har ju varit lite så där lagom rastlös. I mitt inre önskade jag att jag hade kunnat bita ihop och hitta på något kul med henne här hemma men icke! Orkade ta mig i kragen och spela lite spel med henne men då höll jag på att somna på golvet i hennes rum. Åh vad jag har önskat att mamma och pappa hade bott närmare. Då hade man kunnat få lite hjälp - i dag hade jag behövt det!

Nej, i bland får man nog bara acceptera att vissa dagar är så här och den här torsdagen styrker jag ett fett streck över! I morgon ska jag förhoppningsvis ha puttat bort den där lilla sura och otrevliga figuren från min axel och i stället se på livet i ett lite ljusare skimmer!


Kloka ord lånade från Pinterest

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!