header

header

26 september 2012

Jag fastnade visst....

.... framför datorn, igen! Det är lätt hänt vill jag lova :). Började sitta och fixa med mina kort och vips hade det gått en ganska lång stund. Väldigt kul och väldigt avkopplande. Ett intresse som gjorde att både tid och rum försvann för ett tag - härligt!


Regnblöta äpplen i vår trädgård.

I dag var det fotografering på dagis och fröknarna undrade igår om Emma kunde vara kvar lite längre idag. Ett sådant erbjudande nappar man på kan jag säga - speciellt när man väldigt sällan har tillgång till barnvakt då varken mina eller sambons föräldrar bor här i Dalarna. Nu rörde det sig inte om flera timmar som hon skulle vara där utan snarare om en halvtimme. Men tänkt vad mycket 30 minuter kan vara värda. I och med detta hann jag köra ett hårt spinningpass här hemma och äta lunch i lugn och ro innan det var dags för hämtning. Ja denna "ofrivilliga ledighet" visade sig vara guld värd!

Har även hunnit att fixa lite med projekt köksrenovering. Tog tag i och tömde de flesta köksskåpen här i eftermiddags - fick lite assistans av lilla hjälpredan här hemma :). Snickarna kommer på måndag och då ska köket i princip vara urblåst. I helgen ska sambon riva köksstommarna och ta ut de gamla golven och då passar jag lite lägligt på att vara borta.

Jag och Emma ska nämligen åka hem till Värmland i morgon!!!!! Den här gången är det barndomshemmet i Fagerås som ska få sig ett besök. Har ju varit en del i stugan på sistone men nu känner jag att jag vill hem till mamma och pappa. Det ska bli superskönt att få en helg och bara slappa och träna. Sen har jag bokat in en tid hos frissan på fredagmorgon och det är något som är både välbehövligt och efterlängtat. OMG hur jag ser ut i håret nu - min utväxt är inte att leka med längre. Jepp, precis så illa är det. Exakt vad jag ska göra vet jag inte ännu men jag tror att själva förändringen kommer att ligga i färgen och inte i frisyren. Vi får se vad som händer , det kan ju knappast bli värre :).

Nu ska jag fixa lite till med mina kort, drömma om en "riktig" kamera och lite senare packa några väskor!

Fridens!

7 kommentarer:

  1. Å, vackra bilder Carina!

    Och så har du hunnit med köket också. Duktigt!

    Ha en fin resa till Värmland!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Fantastiska bilder på äpplena, du är så duktig att fota Carina! och så är du ju bara så duktig på att ta tag i saker hemma.
    Fagerås ja, där är Petris firma och gör jobb kom jag att tänka på nu:).
    Hoppas ni får det riktigt bra! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  3. Du är allt för snäll Jennifer. Tack! Vad heter Petris företag och vad gör dom här? Så att jag vet vad jag ska kolla efter ;-). Hoppas du blir bättre och att du oxå får det riktigt bra! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. De har tydligen inte börjat i Fagerås ännu men de ska dra fiber från Kil till Fagerås. De heter Tuna fiberteknik :).

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!