header

header

21 september 2012

Magisk morgon!

Fredag och ledig dag - helgen har börjat, tjohoo!! Känner mig så himla glad och det är nästan så att det spritter i kroppen av livsglädje! Det spelar ingen roll att jag inte sovit superbra i natt, jag har sovit ok och det duger gott :). I dag har jag börjat min dag på det allra bästa sätt man kan tänka sig och då kan man inte bli annat än glad!

Efter att ha fått goa kramar av Emma i morse var det dags att dra på sig träningskläder, snöra på sig skorna och ta en morgontur till Bergebo!!! (sambon är sjuk, vilket naturligtvis är tråkigt, men det innebar att jag kunde få en stund för mig själv i skogen, något som är guld värt för mig). Hade tänkt gå med mina stavar men när jag kom ut i skogen så var det som att benen bara började springa av sig själv - dom visste liksom vad man skulle göra :). Åh, vad härligt det var: frostigt på marken, dimma som sakta steg mellan träden och en sol som lyste från en klarblå himmel. Lägg därtill lukten av frisk höst och jag kan lätt säga att jag var i himmelriket!

Ett alldeles underbart löppass en vacker höstdag!

Efter lunchen tog jag med mig Emma ner till älven och där fotade jag lite. Eller lite...... många kort blev det - jag kan liksom inte sluta knäppa när jag väl börjat :).

Ett av alla kort som knäpptes (lär nog dyka upp flera här skulle jag tro)

Inga större planer för denna helg, kanske börja med renoveringen av nedervåningen så smått, vi får se. Nu ska Emma och jag bege oss ut i det fina vädret och träffa dom bästa vännerna!

Trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Ja tjohoo för fredag! Dina bilder och text gör mig lycklig!

    Jag hoppas kunna fota lite nu...istället för lunch inne blir det en macka och kameran på liten utflykt ;)

    Ha en skön helg fina Carina!

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Lotta för dina fina ord! Dina vackra bilder och din förmåga att beskriva gör mig lycklig!!

      Du gör helt rätt som ger dig ut och fotar på lunchen - ser fram emot att se dina bilder på din blogg :).

      En skön helg hoppas jag att du också får!

      Kram.

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!