header

header

18 september 2012

Jag säger som...

..... min vän Jennifer sa häromdagen: Bläääää! Precis så känner jag mig och den här dagen har varit allt annat än rolig :(. Jag är sur, irriterad, trött, less, rastlös och uttråkad. Den största anledningen till att jag känner mig så här är att min förkylning verkar vägra gå över (och hur skulle den kunna göra det när man aldrig kan vila och bara ta det lugnt??).

När man går runt och är småförkyld så är det ju inte direkt läge att träna och det är nog detta faktum som bidrar till min sinnesstämning. Jag funkar helt enkelt inte när jag inte får min egentid och ventilering som jag får när jag tränar. Nej, nu får det banne mig var nog med förkylningar och annat elände. Låt mig vara frisk och få göra det som jag älskar!!!!!

Kom just på att jag glömt visa min spontanshopping från Åre. Hade inga som helst planer på att shoppa efter bestigningen av skutan men så gick vi förbi ett skyltfönster och där hängde den! Det var nästan som om den ropade på mig och jag var naturligtvis tvungen att gå in i butiken. Efter att ha prövat den var det inget att tveka på, jag slog till!!

Min nya, fina jacka som kommer värma mig i höst/vinter :). 

Hittade även en tröja för halva priset och den tyckte jag också var så fin så även den köpte jag. Kruxet var bara att jag inte provade den utan gjorde det först när jag kom hem. Trots att tröjan var fin och satt som en smäck så upptäckte jag att det var en tröja som kliar och sticks. Nå väl, den är ju fortfarande fin så jag får väl se till att ha en tröja under så ska det nog fixa sig :). 

Mitt "sticksiga" fynd.

Nu ska jag försöka rycka upp mig lite och ta mig ut på en powerwalk. Ingen riktig träning i mitt tycke men man rör ju ändå på sig.....

På återhörande!

4 kommentarer:

  1. Hoppas du känner dig bättre snart! Kram!

    SvaraRadera
  2. Inte roligt när man känner sig sådär. Jag hoppas att du blir av med förkylning bums!
    Supersnygg jacka, antar att det var den du pratade om förut, tycker du gjorde helt rätt som slog till :).
    Krya på dig nu. Kramar

    SvaraRadera
  3. Å, krya på dig!!

    Fina kläder. Ser sköna och varma ut.

    Kram
    Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!