header

header

29 september 2012

Lugna lördag.

Lördag i dag och vi är fortfarande kvar här i Fagerås. Vi har det lugnt och skönt och det är något visst med att komma hem.

Det är skönt att för en helg släppa alla måsten och bara vara. När jag är hemma i Borlänge har jag väldigt svårt för just det, att bara vara. Det är ständigt något som borde göras (enligt mig själv) och när jag har den känslan i kroppen så har jag svårt att slappna av tills det jag borde göra är gjort. Då är det bra att komma bort dit det inte finns några måsten :-).

Lugnt och skönt är det som sagt. Fast det har inte varit så hela dagen. I morse åkte jag till mina gamla klubbstuga och träningsspår i Kil. Ett löppass och skidgång hade jag planerat i dag så då passade det perfekt med en tur till Höjda (Frykstahöjden).

Många timmar och stunder har jag gnetat runt spåren och många vändor har det blivit uppför och nedför slalombacken i Kil. Det var riktigt kul i dag att springa och filosofera/minnas och även riktigt kul (men jobbigt) att gå skidgång. Blev så där härligt trött efteråt som man bara kan bli av ett bra och tufft träningspass :-).

Nu ska jag ut och ta en nypa frisk luft och invänta besök från en barndomsvän!


Önskar alla en bra lördag!


2 kommentarer:

  1. Det låter som att du har det bra! Och det blir spännande att se dig med nya färgen. Ha det nu fortsatt bra! Kramar

    SvaraRadera
  2. Ja vi har det bra - alltid skönt att bli lite ompysslad ;-). Hoppas du oxå har en bra helg - vilket jag är säker på att du har!

    Kram

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!