header

header

11 september 2012

Stor dag.....

.... här hemma i dag! För i dag har Emma haft en kompis med sig hem från dagis för första gången :). Ni ska veta att det var två lyckliga tjejer som mötte mig när jag kom för att hämta i dag. Två tjejer som blev i extas när de fick veta att Tilde skulle få följa med oss hem. Så himla härligt att se!

Frågade nämligen Emma i går kväll vad hon ville göra i morgon (läs i dag) när vi kom hem från dagis. Hon funderade lite och undrade först om det fanns något zoo vi kunde gå på. Nja, inte direkt att det kryllar av just det här i Borlänge. Nej, hon funderade lite till och sken upp och sa: Jag skulle vilja leka med Tilde! En sådan önskan måste man ju naturligtvis försöka uppfylla och vi hade tur, Tilde kunde följa med oss hem! Det blev hellyckat och kompisarna lekte, fikade och var nöjda :).


Emma pysslar & mamma fotar.

Annars verkar det som om sommaren har gjort ett gästspel igen. + 20 grader och superskönt ute för att inte tala om perfekt torkväder. Två maskiner torkade fort som attan i värmen och blåsten. Ingen träning att tala om för undertecknad och humöret blir väl därefter tyvärr. Försöker att inte gräva ner mig över detta men jag gillar verkligen inte känslan i kroppen när man inte tränar. Vissa tycker säkert jag är oerhört fånig som ojar mig över att jag inte tränat på hela 2 dagar men är man van att träna i princip varje dag så är det jobbigt att vara krasslig och inte kunna träna. Hann med lite yoga i morse och en powerwalk på lunchen - alltid något!

I dag kom en sak jag väntat på med posten. En ny klocka! Det är absolut ingen dyr historia men jag är nöjd med den i alla fall. Har länge velat ha en snygg klocka i färgen rosé. Har sett en exklusiv historia från Michael Kors men känt att jag inte velat köpa en så dyr klocka när jag inte vet om jag kommer tröttna på färgen eller inte. Jag tycker det här blir en bra lösning!
Måste bara berätta om en kul grej som hände i natt. Hade en av mina nätter då jag inte sov så mycket och när jag slumrade vid 00.30 så hörde jag plötsligt ett mummel från Emmas rum. Tänkte inte så mycket på det men plötsligt stämde hon upp i sång och sjöng: Put your hands up to the sky. I wanna see you...... och sen toksomnade hon igen. (hon sjöng på David Lindgrens melodifestivalbidrag, för er som inte känner igen låten). Jag fick mig i alla fall ett gott skratt och jag tror nästan att jag somnade med ett leende på läpparna.

Trevlig tisdag!

2 kommentarer:

  1. Snygg klocka!! Och tack för länken till min blogg ;-)!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Hoppas det var ok att jag länkade till din blogg? (tänkte inte på att jag kanske skulle ha frågat först......)

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!