header

header

7 september 2012

Fredag i skogen!

I morse vaknade jag upp på betydligt bättre humör än i går -tack och lov. Vet inte om det berodde på min 8,5 timmars sömn i natt eller om jag helt enkelt inte var sur bara. Spelar ingen roll vad det berodde på - skönt var det i alla fall :).

Ledig fredag och helg! Känns så skönt att kunna "tjuvstarta" helgerna redan på torsdag eftermiddag. Att man sen har goda vänner som också är ledig samtidigt gör ju inte saken sämre. Riktigt lyxigt är vad det är!

I dag hade vi bestämt med våra vänner att vi skulle göra en utflykt till skogen. Fika, plocka bär och bara vara - lagom aktivitet i dag :). När vi kom fram till denna underbara plats så konstaterade jag snabbt att jag (som vanligt) packat på både mig och Emma alldeles för mycket kläder. Tror vi hade stått oss riktigt bra en inte allt för kall vinterdag. Fattar inte hur jag tänkte?!? Hade bl. a. satt på mig lite varmare strumpor i stövlarna - kan lova att det blev rejält varmt när solen stekte på där på höjden men jag ska inte klaga.


Vi fick en varm och härlig förmiddag med vidunderlig utsikt. Barnen lekte och var nöjda, vi vuxna plockade lite bär och bara var. Det här var en riktig "Carina-plats" och hit kommer jag garanterat att återvända! En ganska bra start på helgen måste jag säga att vi fått! Tack mina goa vänner för att ni är de ni är!

Trevlig fredag!

2 kommentarer:

  1. Tack själv goa Carina och Emma <3! //Kerstin

    SvaraRadera
  2. Tusen tack till er för en trevlig fm! Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!