header

header

30 september 2012

Från Fagerås....

.... till Borlänge. I dag var det dags att säga hej då till mor och far och åka tillbaka till Dalarna. Helgen är till ända och i morgon är det vardag igen.Vi har haft det riktigt bra Emma och jag. Emma har fått total uppmärksamhet, jag har fått värdefull egentid och träningstid och vi har fått umgåtts med våra nära och kära.

I morse var vi sega och det dröjde innan jag kom ut på mitt träningspass men vilket pass jag fick. En strålande höstdag med en sol som silade sina strålar mellan träden och värmde mig. Jag blev blöt, svettig, skitig och trött  - jag blev så pass trött att jag var tvungen att vila lite efter lunchen innan vi skulle åka hemöver :).

Resan hem gick förvånansvärt bra. Emma var nöjd och klagade inte en gång under de 2,5 timmar vi åkte. Jag njöt över att susa fram genom det makalöst och magiskt vackra höstlandskapet. Jag kan verkligen inte se mig mätt på de tavlor naturen bjuder på vid denna tid på året. Jag önskar jag kunde föreviga varenda sekund och varenda ögonblick av det jag ser - alla färger, alla motiv och allt det vackra där ute. Det kan jag naturligtvis inte men här kommer några av alla de bilder jag knäpper just nu.




I morgon är det en ny vecka och en ny månad. En riktigt trevlig start på oktober önskar jag alla!

4 kommentarer:

Tack för du lämnar några ord hos mig!