header

header

1 september 2012

Träning & kultur

Dagarna här uppe i stugan rullar på - i lite för snabb fart i mitt tycke. I morgon är det dags att fara hem och det ska bli skönt men just nu njuter jag av tiden här och nu.

Denna lördag började vi som i går - en morgonpromenad ner till sjön Letten. En härlig start på dagen då den värmländska naturen visade sig från sin bästa sida: en sol som sakteliga skingrade dimman som låg över sjön - man kunde nästan ana älvornas dans över ytan, daggfyllda spindelnät som glittrade av solens strålar och en stillhet som man bara kan uppleva i en natur som sakta vaknar till liv.

Ett träningspass blev det också (så klart :-) ).Löpning även i dag och dagen till ära tillsammans med Kerstin - kul med sällskap! Hemma igen körde vi ett yogapass. Aj, aj, aj säger jag bara. Det var nog något som min kropp behövde.

Dagens stora fråga var om man skulle bada i sjön eller värma vatten och duscha. Att göra det förstnämnda kändes inte speciellt lockande med tanke på att det var + 5 grader ute i morse men sen tog latheten överhand och det blev ett dopp i alla fall. Grymt kallt men väldigt uppfriskande :-).

Eftermiddagen bjöd på lite fin(n)kultur. Tog med mina vänner upp till Söda Finnskogas vackra hembygdsgård Tomta. Vi hade turen att träffa på en gammal bekant som gav oss en spontanguidning!

Just nu sitter jag ute och njuter av solens strålar som värmer mitt ansikte. Ska passa på och njuta och fånga känslan av total frid och harmoni som jag känner nu!

Trevlig lördag vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!