header

header

22 juni 2014

Inte någon toppendag (tyvärr).

I dag har det av någon anledning inte varit någon bra dag. Vet liksom inte vad det är men känslan har inte varit bra och glädjen har lyst med sin frånvaro. Tankarna har varit tunga och gått i moll. Känner inte riktigt igen mig själv men det är väl inget konstigt. Vi har väl alla dagar när vi inte är på topp.

Ett träningspass på racern i kylan blev det i alla fall i morse. Herreguuud vad kallt det var. Fodrade, långa tights, en tjock träningsjacka och vantar pälsade jag på mig men det hjälpte inte så mycket tyvärr. Trots vinterstrumpor frös jag som en hund och fötterna var som isbitar när jag kom hem. Lyckades tina upp någorlunda efter en lång, varm dusch men resten av dagen var det tjocktröja och raggsockor på här inne. Känns inte som slutet av juni ute direkt :).

Drog en repa ute trädgården i kväll när solen kikade fram. Måste erkänna att jag suttit inne större delen av dagen (förutom träningen i morse då). Har börjat läsa en bok: Livet efter dig av Jojo Moyes och oj, vilken bra bok! Har hunnit ungefär hälften men kan redan nu säga att jag rekommenderar den varmt. Det är en bok som berör och manar till eftertanke. Klart läsvärd som sagt.








Ska nu försöka ladda för att vara vaken och orka se en film i kväll. Det händer tyvärr inte så ofta nu för tiden. Är verkligen ingen kvällsmänniska.

Ha det gött!

2 kommentarer:

  1. jag är inte heller någon kvällsmänniska! Somnar garanterat på soffan.

    Och dagar som går i moll…det händer mig med. Imorgon är en ny dag <3

    KRAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt rätt att i morgon är en ny dag :). tack för dina peppande ord <3.

      KRAM

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!