header

header

8 juni 2014

Lite lagom rastlös...

Rastlös. Ja, det är precis det jag varit en söndag som denna. Trodde nog att jag skulle orka hålla mig i skinnet efter min långpass på racern i morse. Att jag skulle klara av att ligga i solstolen och njuta av att läsa en bok. Men icke!

Nej, så fort jag låg där började det krypa i kroppen och tankarna var någon helt annanstans. Och på ett sätt var det ju tur får då fick trädgården sig en omgång i stället och fönstren blev tvättade (otroligt välbehövligt kan jag meddela efter barnens vattenkrig här i eftermiddags......).

Fast egentligen är det skönt att vara lite lagom rastlös. Att inte ha ron att ligga stilla. Man får ju mycket gjort och ändå är man ute. Och sen känns det bättre att röra på sig än att ligga och steka i en solstol. Så det var nog bra att det började krypa i kroppen i förmiddags :).

Håller även på att försöka bekanta mig med mitt 70-200 mm objektiv. Det har inte blivit så många gånger vi varit ute tillsammans hittills (det väger bly och är inte så smidigt tyvärr). Men i och med nästa helgs bröllop så kände jag att jag behövde testa det lite mera. Så det blev en tur i trädgården och jag tror nog att vi har en god chans att komma väldigt bra överens.






Näst sista jobbveckan innan semestern inleds i morgon. Fatta, bara TVÅ veckor till det är dags för semester. Det är ju nästan för bra för att vara sant!

En riktigt bra kväll önskar jag er!

2 kommentarer:

  1. Lagom rastlös….gillar! Det är nog precis så jag är. Far runt igen efter en minute efter jag satt mig…kommer på saker och ting ;)

    Ljuvliga bilder - sommarbilder, sommarhärligt! Jag längtar tillbaka till Svensk sommar.

    Det låter underbart med semester om två veckor!

    KRAM fina!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är nog bra att vara lite lagom rastlös :).

      Sommaren i Sverige är verkligen vacker men du har det lika vackert hos dig!

      Kram till dig!

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!