header

header

2 juni 2014

En ganska bra insikt.

I går bestämde jag mig för att ta en dator- & mobilfri dag. Och tänk vad skönt det var. Lät bara mobilen ligga och datorn vara avstängd. Det kändes som jag hade hur mycket tid som helst och jag hann t.o. m. bli rejält rastlös. Denna rastlöshet resulterade i dubbla träningspass - långpass på racern på morgonen och rullskidor på kvällen. Riktigt skönt då jag känner mig mera nöjd de dagar jag tränat bra. Konstigt jag vet, men det är så det är.

Men man börjar man ju fundera. Hur mycket tid lägger jag egentligen på mobilen och datorn? Har inte trott att det varit så mycket men det är det nog tyvärr. Är i alla fall glad att jag gjorde som jag gjorde i går och kom till denna insikt. Det kommer garanterat bli fler dagar utan mobiler och datorer. Tror vi alla behöver fler sådan dagar.

Ny jobbvecka i dag och jag insåg när jag satt där på jobbet att det är inte många veckor kvar till semestern. Tre närmare bestämt. Veckan efter midsommar är min första semestervecka och jag måste erkänna att jag längtar. Längtar riktigt mycket. Samtidigt är jag rädd att semestern kommer att gå i ett huj och snabbt vara över. Men det kan jag ju inte gå runt och oroa mig över :).

Nu dags att göra det sista innan det är dags för en stund i tv-soffan innan sängen. I morgon är en ny dag och ett steg närmare de där åtråvärda semesterveckorna.

Hinner inte fota något just nu men jag har ju en hel drös med bilder att redigera från fotograferingen i torsdags. Så här kommer två till :).




Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!