header

header

8 september 2014

Att försöka ladda om.

OMG vilken måndag det varit. Osuget som jag hade att jobba i går satt i även i dag. Eller rättare sagt - huvudet var inte med. Inte överhuvudtaget. Det var tankar från helgen som snurrade hela förmiddagen: Beskärning av korten. Redigering. Skulle jag gjort si? Skulle jag gjort så? Det hela blev inte bättre förrän jag stack ut och tränade på lunchen. När det var jag, tystnaden och stavspetsarna mot marken - då gick det att filtrera tankarna åtminstone lite. Nej, efter en helg med kreativitet och  full tankeverksamhet är det inte helt lätt att koncentrera sig och försöka ladda om.

Har massor av idéer om hur jag ska fortsätta redigera mina bilder från kursen men dom får vänta ett tag till. Har ju bilderna från familjefotograferingen som måste bli klara först. Så det är detta jag ägnat mig åt i eftermiddag - efter läxläsning och "vanlig" läsning med Emma och stryktvätten som jag tvingade mig själv att ta tag i.

Men några bilder från kursen kunde jag inte hålla mig från att fixa med. Det är nämligen bilder från den fantastiska omgivningen jag befunnit mig i. Så i kväll blir det miljöbilder som visas här inne.






Önskar alla en skön start på veckan!

2 kommentarer:

  1. Vilka bilder du tar Carina, sååå fina! Kul att gå på en kurs sådär för att utvecklas i något man gillar och tycker är skoj.
    Ja nog är träning en riktigt bra medicin när det snurrar lite mycket i knoppen :).
    Ha det bra! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar ödmjukast Jennifer! Ja, det är roligt att gå kurser och få göra det man älskar en hel helg.

      Skönt att du är igång m träningen igen!
      Ha en fin vecka!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!