header

header

26 september 2014

Redan fredag!

Det är inte klokt vad tiden går. Den här veckan har svischat förbi och det är redan fredag. Eller snart lördag om man ska vara petig ;). Sen jag kikade in sist har det varit full fart. Till och med så mycket att göra att jag inte hunnit blogga. Då är det illa ;).

Och vad är det då jag har sysslat med? Vad är det som har hållit mig fullt sysselsatt? Ska jag vara helt ärlig vet jag inte riktigt på rak arm. Det har jobbats. Städats. Tränats. Redigerats. Fixats och donats. Och så har det lästs en massa: kurser, läxor och sagor. Vi har fastnat i Lasse-Majas och Madickens världar - mysigt - och då hinner man ju inte med datorer och andra nymodigheter :).

Och så har vi fått besök! Mamma och pappa kom i går och ska tillbringa helgen här med oss. Glad och lycklig över att ha dem här är bara förnamnet. Eftersom vi bor så pass långt från varandra så ses vi tyvärr inte så ofta. Och det är ju inte riktigt samma sak att prata ofta i telefonen. Inte som att ses "på riktigt". Men nu är dom som sagt här och jag njuter och känner mig väldigt nöjd över detta.

Fredag som sagt och min lediga dag. Började med ett bra löppass i morse. Fullkomligt älskar att springa i skogen om höstarna. Tycker faktiskt om det så till den milda grad att jag inte längtar ett dugg efter vintern. Nej, låt mig få många veckor till med härliga höstdagar. Det skulle jag älska. Nu har jag ju inte varit ute och sprungit hela dagen. Några ärenden har fixats. Tvätt har tvättats och strukits. Och mat har lagats. Sånt där som man måste göra helt enkelt.

Sakta men säkert börjar det bli vackra färger ute. 

Dags att mysa in fredagkvällen. Fruktsallad med grädde är redan intagen och nu blir det filmen Upp i väntan på veckofinalen i Idol. En alldeles lagom fredag i mitt tycke.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!