header

header

23 september 2014

Tisdagkväll.

Har smugit upp i soffan och myser då elden sprakar i kaminen. Det är tisdagkväll och mörkret har lagt sig utanför. Har inte vant mig riktigt ännu. Att det plötsligt är mörkt utanför fönstret. Att lamporna behöver tändas igen. Det är mysigt men jag har som sagt inte vant mig ännu.

Denna dag har jag äntligen hittat lite nytt till garderoben. Halleluja! Har även krattat för första gången den här säsongen. Gillar det. Man ser resultat direkt och så är man ute - bästa kombon enligt mig ;). Ett löppass i skogen blev det också på kvällskvisten. Inte världens piggaste kropp men vad gör väl det när luften är så där klar och kvällssolen är på väg ner. Älskar´t! Naturen är verkligen oerhört vacker just nu. Det gäller att njuta och ta vara på varje sekund.



Några fler bilder från vår helg i fjällen blev det visst att visa :)

Nu är det hög tid att stänga ner och försöka komma till ro och sova.

Ha det bra!

1 kommentar:

  1. Jag tycker det låter som du har det riktigt gott i hösten Carina. Myser och omfamnar allt det där härliga som hösten är och kan vara. Men jag förstår precis vad du menar med mörkret. Jag har inte heller riktigt vant mig ännu vid att det blir mörkt så tidigt på kvällen och att det är mörkt när jag går upp på morgonen. Känner att kroppen behöver mer sömn också än under sommarmånaderna. Men att tända brasa och stearinljus är inte så dumt det heller. :)

    Som alltid fina bilder Carina och hoppas att du får njuta av fina sista septemberdagar.♥

    Kram

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!