header

header

1 september 2014

Måndag och många tankar.

Ny månad, ny vecka och full fart redan från start. Finväder ute och jag hade gärna tagit en träningstur men nu har jag gjort det igen. Kört lite för många pass med lite för lite vila och då...... ja då blir kroppen trött och vill vila - även om huvudet inte vill det :). Får se om jag lyssnar på kroppen och tar en vilodag eller om huvudet får bestämma och det blir träning i kväll :).

Det är många tankar som snurrar i huvudet just nu, främst när det gäller vårt boende: ska vi bo kvar där vi bor?, ska vi flytta? I så fall var? (vi börjar känna oss klara med det här boendet men att hitta ett nytt hus/en tomt i en handvändning är inte det lättaste), blir det bättre om vi flyttar??. Det är väl de tankarna som rör familjen.

Sen har ju jag massa tankar som gäller mig själv: vad vill jag syssla med? ska jag helt byta bana? göra något nytt? kommer det att bli bättre eller inser jag inte att jag har det bra som jag har det? Många funderingar men inga enkla svar. Ibland önskar jag att jag var modigare och bara vågade följa magkänslan och göra det som faller mig in. Eller att någon bara sa till mig: nu gör du det här! Inte helt enkelt som sagt. Tror tankarna får snurra några varv till så får vi se om jag kommer fram till någon lösning.


Annars är det en himla massa planerande och pusslande. Det vankas fotokurs/workshop till helgen för min del. Två veckor efter den blir det tjejhelg i Idre. M fyller år (har ingen aning om vad han ska få i present). Och så har vi pratat om en långhelg till Skottland. Och allt detta förväntas klämmas in i september! Något säger mig att denna månad kan komma och gå i ett huj.

Nu dags att åka till affären innan Emma ska hämtas vid skolan.

Ha en bra start på veckan!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Ja du Carina, några frågor att fundera över. Kändes som jag själv hade kunnat skrivit just detta inlägg (förutom första stycket :)) jag är helt säker på att bitarna kommer falla på sin rätta plats till slut och som jag har sagt tidigare så tycker jag att du är riktigt bra på att ta beslut och komma framåt!

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Vi får ta och prata om ett och annat under tjejhelgen. Kanske kommer vi fram till stordåd och livets mening ;)

    Ha det bäst!
    Kram Carina

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!