header

header

18 september 2014

Kommer liksom inte ur det.

En längre tid har jag befunnit mig i en svacka. En rejäl svacka har det visat sig. Kan inte se ljust på saker och ting hur jag än försöker. Samma frustrerande känslor som bubblar och håller på inom mig. Det är mycket som inte känns roligt längre. Men jag gör det ändå - fast det inte är roligt. Vill tycka att det är det - roligt - men nej. Och ju längre tid jag befinner mig i den här svackan - desto mer frustrerad och arg känner jag mig. Vill inte ha det så här längre. Vill tycka att livet känns meningsfullt och spännande att leva. Vill inte se nattsvart på allt. Vet inte vad jag ska göra men jag kommer liksom inte ur det.


En sak som jag hoppas ska hjälpa mig åtminstone lite på vägen är den helg med fina vänner som väntar. Vi brukar ju försöka få till en helg på våren och en på hösten och nu är det dags för den sistnämnda. Vanligtvis brukar vi ju fara till min stuga men den här helgen kommer vi tillbringa i fjällen. Ångesten över att åka bort finns ju som vanligt men jag hoppas att fjälluft och umgänge med goda vänner ska få mig på lite andra tankar.

Så egentligen är det hög tid att börja packa men nja. Tror jag tar det senare. Först tänkte jag försöka hitta lite nya kläder - vilket visat sig vara stört omöjligt att hitta här där jag bor - och så tänkte jag även rensa huvudet lite med en tur på racern.

Ha en fin torsdag!

3 kommentarer:

  1. Fika på måndag eller tisdag kanske? Kanske kan hjälpa dej på nått vis kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vad snäll du är! Har en sjuk tjej här hemma så jag måste kolla läget först om hon är frisk då eller inte. Måndag kan jag inte det vet jag redan nu. Kan vi inte höras på FB och se när det passar?

      Ha en fin dag och helg!
      Kram Carina

      Radera
  2. Fina Carina, de där svackorna är jobbiga och inte det minsta roliga. Men jag hoppas att den här helgen kommer att göra dig gott. Det ska bli så himla skoj att åka iväg, så får vi se till att vi får skratta mycket, för skratt gör gott :).
    Många kramar till dig, vi ses snart!

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!