header

header

12 februari 2015

En löptur utan vantar....

.... i februari! Ja, ni läste rätt. Under dagens löptur visade termometern + 6 grader och därmed var varken vantar eller långkalsonger att tänka på. Helt otroligt måste jag säga. Vårkänslor i februari. Ska det verkligen vara så? Nej, det här klarar jag mig utan. Även om jag måste säga att det var skönt att springa när solen värmde men näää. Så här ska det inte vara vid den här tiden på året. Våren kommer (tyvärr) tids nog så snälla vintern kom tillbaka!

En fantastisk vårvinterdag har vi haft och jag hade helst varit ute hela dagen lång. Men det finns ju saker man måste göra även om man egentligen inte vill. Som att städa..... Jag ville verkligen inte i dag men jag tog mig i kragen, satte på skygglapparna, borrade ner huvudet och körde. Och det tog inte så förfärligt lång tid och nu efteråt. Ja nu går jag runt och småmyser när det luktar rent och nyvädrat. Stort gilla på det! Och så är ju helgstädningen gjord vilket innebär no städning i morgon :).

Jag och Emma fick även till en liten minifotografering här hemma efter skolan. Jag har haft en bild i huvudet som jag har velat ta ett tag nu. Och efter 2 minuter ute i dag så var den fixad. Och när man sen ser att den blir mycket bättre än vad man tänkt - ja då blir man väldigt glad!

En bild från förra veckan - vi har hunnit med några porträttfotograferingar nu i vinter :)

I morgon är det fredag och förhoppningsvis blir det ett lite längre pass i skidspåret. Och förhoppningsvis ett skidpass med vantar ;).

Ha en fin kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!