header

header

14 februari 2015

Kunde ha stannat där ute.

Börjar med att önska alla en glad alla hjärtans dag i dag den 14:onde februari. Hoppas ni har en fin lördag tillsammans med era kära. Jag har blivit fint firad här hemma med både trisslott, choklad och en finfin klänning från Filippa K. Tusen tack mina bästa <3.

En lugn lördag blir det för min del. Är sliten efter en vecka som innehållit lite för mycket av allt möjligt men främst av aningens för mycket träning. Det blir ju lätt så när man varit sjuk. Man tycker att det är så himla roligt att kunna träna igen att man har väldigt svårt att hejda sig själv. I alla fall är det så för mig ;). Så i dag blir det till att lyssna och ta det lugnt så jag inte drar på mig något igen.

Men i går var jag ju ute i skidspåret och OMG säger jag bara. Så fantastiskt fint. Superspår. Kanonskidor. Och en lätt känsla i kroppen. Då kan det nästan inte bli bättre. Och när man kom ut där på myrarna. Med frost på träden. Minusgrader i luften. Ja då var jag tvungen att stanna till där ute. Stanna och se mig omkring. Lyssna och njuta av tystnaden.





Det är verkligen helt fantastiskt att vi har den här möjligheten. Att vara ute i naturen. Att vi kan få möjlighet att känna lugnet och vara i stunden bland granar och tallar. Jag känner mig så oerhört privilegierad över att kunna gå ut i skogen. Att få de där stunderna att rensa huvudet och ladda batterierna. Och när det är så där vackert som det var i går - ja, då hade jag kunnat stanna där ute på myren.

Nu fortsätter den lugna lördagen med WC-sprint från Östersund, funderingar av vilken kompaktkamera det ska investeras i och besök av vänner.

Ha det bäst!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!