header

header

5 februari 2015

En strålande vinterdag....

... & vi fortsätter vabba. Suck säger jag nu. Liten har haft feber som inte vill ge med sig sen i lördags och nu tycker jag den gott kan få ge med sig. Tycker synd om henne som inte får vara frisk och vara med sina kompisar i skolan. Och till råga på allt vet jag inte om jag står näst i tur. Började känna mig lite risig i natt och nja, känner mig inte helt hundra. I och för sig kan det ju bero på dålig sömn och försöken att få ihop jobbet med vabben. Det vore ju ingen större skräll om jag blev sjuk med tanke på bacillerna som florerar här hemma. Fast surt tycker jag det är i vilket fall.

Speciellt nu när vintern verkligen visar sig från sin finaste sida. Efter att det har snöat konstant sen i fredags så har nu solen kommit och därmed allt det vackra. Så även om vi är hemma och vabbar så tog vi oss ut i friska luften och ner till älven idag. Man kan ju inte sitta inne när det är så fint ute. Och sen inbillar jag mig att frisk luft är den bästa medicinen.









Nu blir det till att åka och lämna tillbaka en present jag köpt till mig själv (jo, jag bestämde mig allt till slut....). Har funderat fram och tillbaka och kommit fram till att impulsköpet varken var värt pengarna eller levde upp till mina förväntningar.

Hoppas att ni kan njuta av den fina dagen!

2 kommentarer:

  1. Alltså det är en himlans seg sjukdom det här. Jag och kidsen har haft feber fyra dagar nu och det verkar inte vilja ge sig, galet trist. Jag hoppas att E frisknar till nu och att du klarar dig.

    Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fy va tråkigt. Hoppas ni kryar på er nu i helgen!

      E mår mkt bättre tack o lov men nu verkar det vara min tur - suck.
      Ha det bra! Kram Carina.

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!