header

header

24 februari 2015

Sista dagen här i fjällen.

Visst är det konstigt men nu är det faktiskt så att det är vår sista dag här i fjällen. I morgon bär det hemåt igen. 

En hel vecka har vi varit här och vilken vecka. Inledde med flera dagar med vårvinter-väder - helt fantastiskt!! Men vi har oxå fått uppleva snöoväder och rejäl blåst. Mindre trevligt men man trotsar vädret och ger sig ut i alla fall. Är man i fjällen ska man ju vara ute :). 

En hel del skidåkning och träning har det blivit och det har varit fantastiskt fint (förutom gårdagens pass - det hade jag faktiskt kunna varit utan. Okört och över 1 dm nysnö - ingen bra kombo för en ettrig värmlänning...) Sen har jag ju även tagit mig ut i slalombackarna och jag måste erkänna att när det lutar lagom - då är det riktigt kul. Men det där med att stå och köa i liften - för en som ständigt ska framåt kan detta bli lite påfrestande ;). 

Mobilbilder från morgonens klassiska skidtur. 

Gofika uppe i toppstugan under eftermiddagens slalomtur. 

Nu är det hög tid att ta sig ur understället och börja plocka ihop lite inför hemresan i morgon. Och ikväll bara måste man ju se VM-magasinet och prisutdelningen efter Charlotte Kallas välförtjänta seger!! Otroligt imponerande men jag måste erkänna att jag tycker det är otroligt trist att norskorna blev bortvallade. Nu tror jag i och för sig att Kalla hade vunnit ändå men övriga prispallen hade garanterat sett annorlunda ut. Och det tycker jag hade varit mer rättvisande och mindre slumpartat....

Ha en fin eftermiddag och kväll! 

1 kommentar:

  1. Verkar som om du haft det bra i fjällen! Själv tillhör jag den lilla skara som aldrig skulle ta mig till snö frivilligt. ;-)
    Trevlig helg!

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!