header

header

27 oktober 2015

Att vara ledig resten av veckan.

Ja då har man jobbat sista dagen för den här veckan. Nu tar vi höstlov och fy farao vad skönt. Vet att jag absolut inte ska ha dåligt samvete för att Emma har fått vara på fritids två dagar på lovet men det kan inte hjälpas. Samvetet har gnagt när hennes vänner varit lediga men inte hon. Men nu är vi lediga och hoppas på att det blir en bra ledighet.

Speeden som jag inledde veckan med i går har fortsatt även i dag. Fattar det inte, men så fort man ska försöka beta av saker på sin lista så tillkommer det alltid en massa annat. Som när man t. ex.packar och upptäcker att junior här hemma växt ur sina skor. Inte så mycket annat än att dra till köpcentret och lite panikartat försöka hitta ett par nya. Lite så där har det sett ut för mig i dag. Och med tanke på att jag har en stresstålighet som är mindre än Kalle Ankas tålamod så kan ni nog gissa hur det varit i dag.

Att dansa runt barfota i skogen - det längtar jag efter en dag som denna.

Men nu pustar jag ut och hoppas att det mesta är ordnat. Ska bara försöka ordna till några garnhärvor här i kväll så jag kan börja på en ny stickning.

Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!