header

header

1 oktober 2015

Den bästa känslan.

Tidig morgon och jag sitter nere i soffan. Fortfarande mörkt ute men dagen börjar komma igång. Då kommer det från övervåningen: Mamma, kom! Går uppför trappan och in i ditt rum. Sätter mig på sängen. En liten sovvarm arm kommer upp från täcket och lägger sig runt min hals och du drar mig intill dig för att få en kram.

Det starten på morgonen är det bästa som finns och du är den bästa som finns. Och att få din arm om min hals - det är den bästa känslan <3.

Torsdag och 1 oktober. Och man konstaterar att ännu en månad har gått med en försvinnande fart och vi har kommit en månad närmare att även 2015 ska ta slut. Tror inte jag är ensam om en önskan om att kunna bromsa tiden lite.

Några mobilbilder får sammanfatta årets september.

I dag är det vab för min del. Emma får inte gå i skolan den här veckan så då får vi vara hemma. Unnade mig att vabba både i går och i dag då det är ganska lugnt på jobbet men man vet ju - är man inte där så är det desto mer när man kommer tillbaka.

Efter lunchen blir det en resa till Värmland för min del. Den här gången är det med blandade känslor som jag sätter mig i bilen och åker dit. Självklart ska det bli roligt att åka till plastsen jag älskar och att få träffa mamma och pappa samt en kusin jag inte sett på väldigt länge. Men huvudsyftet med resan hade jag kunnat vara utan. I morgon ska jag på begravning för min fina morbror som tyvärr gick bort för några veckor sen. Inte roligt som sagt men jag känner ändå att jag vill åka och säga hej då till en människa som jag tyckt väldigt mycket om.

Ha en fin torsdag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!