header

header

8 oktober 2015

Som vanligt igen :).

Så kom han då hem igen, pappan i huset. Som vi har väntat både Emma och jag. Dagen har gått så långsamt men i eftermiddags sladdade han in och familjen var fulltalig igen.

Det har ju inte gått någon nöd på oss här hemma men jag måste erkänna att det är skönt att ha en till vuxen i huset. Någon att dela kvällarna med och slippa sitta själv och uggla framför tv:n (nu misstänker jag ju i och för sig att jag kommer få sitta själv i kväll då M med all säkerhet inte kommer kunna hålla sig vaken....) men, det är skönt att det är som vanligt igen :).

Fick lite tid över att sitta i Photoshop och pilla i kväll. Har hittat ett "recept" på hur man kan få lite mer höstkänsla i sina bilder, så det var jag ju tvungen att prova på. Använde mig av en bild jag tog i juni förra året och här nedan ser ni hur bilden såg ut före och hur den blev efter.

  Bilden till vänster är originalbilden och bilden till höger har fått mera höstkänsla.

Den slutliga bilden efter lite mer fixande.

Det är ju så himla roligt nu när man har kommit igång lite i PS. Önskade bara att jag hade mer tid för att sitta och lära mig mera. Men det kommer väl kanske i höst när det blir mer tid inomhus.

Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!