header

header

1 december 2016

1:a december & något jag velat testa länge.

Äntligen är tunga november ett minne blott och i dag välkomnar vi sköna december! Så härligt att ha mysiga dagar att se fram emot hela denna månad. Tror vi är många som tycker att just december är extra mysig med pyssel och fix inför julen.

Även om det är en mysig månad som inletts så måste jag tyvärr erkänna för mig själv att jag fått ont i halsen :(. Inte så konstigt med tanke på sjukstugan som varit hemma men det känns ändå lika surt. Men det positiva i kråksången är att jag och junior åkt hem till mor och far och ska spendera några dagar här. Perfekt att få tid för vila och rekreation.

Något jag varit sugen på en längre tid är att testa att fota analogt. Vet inte vart det suget kommit ifrån men det är något särskilt med analoga bilder. Så när jag kom hem här i dag rotade pappa fram sin gamla analoga kamera som jag ska ge mig på när film är inhandlad. Exakt vad jag gett mig in på har jag ingen aning om men det är lite kul att inte få se resultatet av bilden förrän den är framkallad på papper (tycker jag i alla fall nu innan jag börjat ;) ).

Får väl se om jag kommer att förstå mig på den här :).

Nu hoppas jag på en god natts sömn så att det onda i halsen försvinner.


Ha det fint!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!