header

header

18 december 2016

Fjärde advent.

Så har då fjärde ljuset tänts och det är mindre än en vecka kvar till självaste julen. Helt ofattbart om ni frågar mig. Har noll julkänslor men fixar och stökar ändå i ett försök att hitta minsta lilla julkänsla.

Började den här dagen i skidspåret och i dag gick det allt annat än bra. Men det blev en fin start på dagen där ute i skogen när solen gick upp. Frös som en hund när jag kom hem (fastän det inte var mer än -3, fattar inte??) och fick duscha varmt och länge för att få upp temperaturen igen.




Resten av dagen sågs det på skidor, städades inomhus och i kaninburen. Sen gjordes det mera julgodis. Borde kanske ha spelat julmusik för att få till själva myset men det blev en massa Kent i stället. Har så länge jag kan minnas lyssnat på denna grupp och deras texter har betytt oerhört mycket för mig. I går gjorde dom sin sista spelning och det är inte utan att det känns lite ledsamt måste jag erkänna. Hade mer än gärna sett dom på deras avskedsturné men nu blev det inte så och jag får i stället minnas de andra Kent-konserter jag varit på. Och även om musiken så klart finns kvar känns det trist att det inte blir några fler Kent-låtar.

Nu tror jag det är hög tid att göra eld i kaminen och sen försöka övertala junior att se på julkalendern. Tycker att årets version är helt suverän och är mycket nöjd med att det äntligen är en "riktig" julkalender igen.

Hoppas ni har en mysig fjärde advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!