header

header

13 augusti 2012

Baksmälla & träningslängtan!

I morse var det som vanligt igen. Klockan var ställd men jag vaknade i god tid innan den ringde - som vanligt. Var jag pigg, svar nej. Kände det snarare som jag hade jordens baksmälla. Trött som ett as och hade gärna legat kvar ett tag men det var bara att masa sig upp.

Lite mjukstart blev det då jag jobbade hemifrån i dag. Som jag nämnde i går så var ju dagis stängt så då fick det bli den här lösningen. Funkade bra även om jag hade mäkta dåligt samvete över att tv:n fick fungera som barnvakt under förmiddagen. Vi tog dock igen det med råge resten av dagen :). Böcker lästes, vi mös, målade och tog en cykel/powerwalk-tur (Emma cyklade och jag gick/småsprang för att hinna med).

När vi kom hem fortsatte jag med mitt lilla renoveringsprojekt, slagbordet som jag började med i går kväll. I dag slipade jag av det sista och hann grundmåla 2 gånger. Åh, vad jag tycker det är kul att hålla på med sådana här saker. Tiden bara flyger i väg och man får göra något som är kul! (måste ju ha något vettigt att göra nu när det tyvärr inte är läge att träna - behöver jag ens nämna att jag är f-bannat less, vill bli frisk och få träna som vanligt igen??).

Renoveringsobjekt.

Trots att det inte gått många dagar sen jag var i stugan så längtar jag dit igen. Saknar lugnet som alltid infinner sig när jag är där, för att inte tala om tystnaden. Jag saknar även mina träningsrundor som jag inte kunde ge mig ut på senast. Förhoppningsvis ska det bli ändring på detta om några veckor! Då ska jag dit igen och då vore det väl attan om jag inte ska vara frisk och få träna precis som jag vill!!!
Här tankar jag min energi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!