header

header

24 augusti 2012

Heldag hemma!

I dag har det blivit en heldag här hemma. Inte helt frivilligt ska tilläggas men det blev något strul med bilen i går när jag åkte från Falun, så ingen körning med V50:n i dag. Troligtvis är det en sten som fastnat men eftersom jag inte är någon bilmekaniker så har den fått stå där den står i dag. Dagens stora happening blev en cykeltur till Ica Maxi för att inhandla lite fredagsmys.

Tränat har jag i all fall gjort och dagens träning bestod av ett styrkepass här hemma och det gick alldeles utmärkt att bli både trött och svettig. Har fuskat med just styrketräningen i sommar och det är troligtvis en bidragande orsak till att kroppen är som den är. Går som jag tidigare nämnt och får massage och akupunktur. I går var jag i väg och fick en behandling och fick reda på att jag var helt tom på energi i kroppen. Inte så konstigt att jag känt mig trött och orkeslös under en längre tid. Fick "order" om att införskaffa Blutsaft och dricka den starkaste dosen under hela hösten och vintern. Tog första "hutten" i dag och asäckligt är det men om det kan få mig att känna mig som människa igen är det definitivt värt det!
Energihöjare??

I eftermiddag har vi pysslat och lekt Emma och jag och jag bjöds t.o.m. på teater! Det var Askungen och Törnrosa som utspelade sig på scenen men efter ett tag tröttnade regissören tillika uppläsaren och publiken fick rycka in i stället :).

Nu sitter/ligger vi i tv-soffan och slötittar på Dobbidoo och inväntar sambons hemkomst. Det ska bli så skönt när han äntligen kommer hem. Visst går det bra att vara själv med Emma för hon är (oftast) supersnäll men det är ändå skönt när han är hemma!

Hoppas alla får en trevlig helg (för det tänker jag ha!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!