header

header

22 augusti 2012

Usch & fy....

..... vad trött och seg jag är. Ögonen går i kors och huvudet är inte alls med. Mitt tillstånd beror till stor del på ännu en natt med urkass sömn. Den här gången berodde sömnlösheten inte på mig själv utan på en liten 5-åring som drömde mardrömmar och levde om när hon sov. Samtidigt som jag tycker synd om henne för att hon sover så oroligt så tycker jag det är otroligt drygt att inte själv få sova. Men nu ska det inte fokuseras mer på detta utan i natt kommer vi sova bra allihopa!

I och med att jag inte haft någon energi så har detta blivit en dag då inte speciellt mycket har gjorts. Lyckades i alla fall samla mig så pass mycket att jag orkade stryka kläder och dammsuga hela huset - alltid något.

Just nu sitter jag i soffan och försöker samla kraft till ett träningspass. Borde egentligen vila (jag är som sagt aptrött) men sambon ska bort i morgonbitti och kommer inte hem förrän på fredag kväll. Vill jag ha  ensamträning dom närmsta dagarna så är det därmed bara att bita ihop och bege sig ut. Hur som haver blir det ett lugnt pass. Körde intervaller i går och det känns i kroppen i dag att det var ett tag sen sist :). Jag har alltid haft en stark motvilja mot att köra just intervaller - vet inte varför eftersom jag gillar att plåga kroppen (när det gäller träning). Har alltid gillat långpass där man får mölja länge, länge i hyfsat högt tempo. Jag vet dock med mig att det är intervaller blandat med lugna pass som jag egentligen behöver. Chansen eller kanske risken att det blir mer intervaller framöver är ganska stor för jag tyckte faktiskt att det var kul.....

Nu ska jag sluta svamla och hoppa i träningskläderna i stället. Tror det blir löpning även i dag fast som sagt i ett lugnt och behagligt tempo!

Bilder från i lördags när vi var och lekte med Tuva & Emilia.

Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!