header

header

26 augusti 2012

Vassbo & kalas!

Denna söndag började med sovmorgon - nästan ända till klockan 7 lyckades jag sova! Även om dagen började soft så har den passerat i racerfart. Efter att stryktvätten tagits om hand stack jag ut och tränade med en kompis. Ett bra pass i den blöta skogen blev det och det var skönt att ha någon att "tjöta" med - tränar ju för det mesta själv. Hemma igen var det bara att ställa sig och fixa lunch och sen dags att fara iväg igen. 

Vi åkte nämligen till Vassbo och caféet där. Det var första gången vi var där och jag fattar inte att vi missat detta ställe så totalt. Har ju cyklat förbi det många gånger men aldrig haft en tanke på att åka dit och fika. Tur då att man har bra vänner som drar med en dit :). Vi fick en skön stund där i växthuset där själva caféet var - gott fika, trevlig pratstund och barn som var nöjda!


Direkt efter fikat var det dags att åka på ytterligare ett 5-års kalas. Denna gång var det Ebba som fyllt år och skulle firas. Full fart, gott fika och glada barn - som ett kalas ska vara!

Nu är det dags att ladda för en ny jobbvecka och en vecka som innehåller mycket skoj! Ett kärt besök väntas, en efterlängtad bok som (förhoppningsvis) kommer, ytterligare en "rolig sak" som (förhoppningsvis) dyker upp och veckan rundas av med en väldigt efterlängtad och välbehövlig resa! En bra vecka väntar som sagt och jag känner mig så himla glad över det!

Fridens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!