header

header

15 augusti 2012

Oinspirerad.

Sommaren är tillbaka igen och man borde känna sig full av glädje och energi - tyvärr är det inte det tillståndet jag är i just nu. Oinspirerad och trött - det är precis så jag känner mig just nu :(. Sover inte bra utan vaknar flera gånger på natten - alltid samma visa varje gång klockan är ställd och jag vet att jag ska upp. Vet ärligt talat inte vad jag ska göra för att slippa detta. Tips angående detta mottages tacksamt!

Något som är positivt är att Emma är glad och nöjd med att vara tillbaka på dagis igen. Inga problem att lämna på morgonen och det är en glad tjej som möter en när man kommer för att hämta henne :). Precis som det ska vara!

Min förkylning har gett med sig (vågar nästan inte skriva det) och jag har börjat träna så smått igen. Skidgång i går och ett pass på racern i dag. Är så himla sugen på att köra på så jag måste bromsa mig själv hela tiden när jag är ute. Hela kroppen nästan skriker efter att få ta i ordentligt men nu måste jag träna med huvudet för att undvika fler förkylningar och skador! Soft eller hårt, det är hur som haver skönt att vara i gång med träningen igen!

I morgon är en ny dag och nya möjligheter som det så fint heter. Själv så hoppas jag på att vakna upp efter en god natts sömn och fylld av energi.
Dessa bilder är på min näthinna i kväll.

Fridens!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!